Seværdigheder i Pattaya

Nong Nooch Tropical Botanical Garden

Den store park ved Nong Nooch Village er en rigtig flot oplevelse ...

Seværdigheder i Pattaya

Pattaya ligger på den østlige kyst af den Thailandske Golf, 147 kilometer sydøst for Bangkok. Pattaya er et internationalt kendt turistmål, især for så vidt angår badeferie ved den hvide sandstrand, der strækker sig langs kysten. Pattaya er et af de smukkeste steder i Thailand. Pattaya by er opdelt i fire bydele: North Pattaya, Central Pattaya, South Pattaya og Jomtien Beach.

Pattaya har en afslappet tropisk atmosfære og tilbyder alt hvad en mindeværdig badeferie bør indeholde. Pattaya er kendt for underholdning, natteliv og naturligvis stranden. 

Der er masser af sportsaktiviteter og underholdning - vandet er fyldt med jet-skiløbere, vandskiløbere, motorbåde og himlen er fuld af Parasail. Selv om Pattaya forsøger at markedsføre sig selv som en familievenlig feriedestination, så anbefaler mange fortsat, at man vælger en anden destination, når man rejser med børn.

Pattaya har også et center for dykning. Selv om du kan dykke i Pattaya, så lever det ikke helt op til andre dykkercentre i Thailand. Men Pattaya ligger i bekvem afstand fra Bangkok, hvilket alligevel gør det attraktivt at dykke i Pattaya.

Øerne Koh Lan, Koh Sak, Koh Krok, Koh Man Wichai, og Koh Rin ligger alle tæt på Pattaya, ligesom Pattaya også byder på et gammelt skibsvrag på havets bund, som mere erfarne dykkere kan tage et kig på under vandet. Andre interessante aktiviteter i Pattaya er elastikspring, faldskærmsudspring, go-kart, Thai boxing (Muay Thai), Paintball osv.

Pattaya tilbyder også et stort udvalg af spisesteder indenfor såvel international som thailandsk kogekunst.

rejser-rundt.dk