Seværdigheder, attraktioner og oplevelser i USA

Senest opdaterede seværdigheder

Radio City Music Hall er et teater i New York. Teatret ligger i Rockefeller Center, i nærheden af Times Square på Manhattan.

Tilbud på overnatning Usa

Find en billig overnatning Usa og spar op til 78%!

Søg tilbud på overnatning ved en prissammenligning fra mere end 200 udbydere.

Top of the Rock Observation Deck er en stor seværdighed i New York. Beliggende i centrum af Manhattan i historiske Rockefeller Center har du en uovertruffen udsigten over New York fra 70. sal. Oplev New York i alle retninger oppe fra toppen af Rock Observation Desk

Manhattan Skyline er en kæmpe skyskraber i New York, og har utallige luksus lejligheder.

Broadway er en gade på Manhattan i New York, som er kendt for et stort antal teatre. Broadway er en del af den velkendte Times Square, centrum for teaterdistriktet, som dog strækker sig over en stor del af Midtown

Grand Central Terminal er en jernbanestation på Manhattan i New York. Stationen ligger centralt i Midtown, på 42. gade og Park Avenue.

The Strip er den 6,5 kilometer lange hovedgade, som går gennem Las Vegas nordøst til sydvest. The Strip er kendt for de utallige spændende hoteller med hver deres tema, masser af restauranter og shopping muligheder og ellers masser af fis og ballade. Om aftenen er The Strip belyst med masser af neon lys, og rigtig imponerende.

I det gamle downtown af Las Vegas ligger Fremont Street, som er et centrum for masser af shopping muligheder og et hav af restauranter. Fremont Street er overdækket med utallige lys, som giver en rigtig spændende oplevelse. Fremont Street er også kendt for musik og shows.

The Venetian Hotel i Las Vegas ligger på The Strip lige over for hotellet Treasure Island. Det er et af byens fineste hoteller og har mange interessante turistattraktioner. Besøgende kan gå gennem butiksarkaden, som er bygget til at ligne Venedig, komplet med blå himmel, kanaler og gondoler. Hotellet har også gengivelser af de vigtigste attraktioner i Venedig såsom Rialtobroen og Sukkenes Bro.

Paris Hotel på The Strip er en af de lettest genkendelige hotellet i Las Vegas. Hotellet er nemlig en model af Eiffeltårnet. Paris Hotel har en restaurant i toppen af tårnet, hvor der er en god udsigt over The Strip og Las Vegas.

Mirage Hotel er let at genkende, når du går langs The Strip. Hotellet har nemlig en vulkan foran, som bryder ud med jævne mellemrum. Især om aftenen er det utroligt flot, og samler altid rigtig mange mennesker.

Hotel Bellagio i Las Vegas er et 5 stjernet hotel, og betragtes som et af byens fineste hoteller. Dette store hotel har en bred vifte af seværdigheder, herunder galleri, botanisk have, spa og salon samt nogle af de fineste restauranter i Las Vegas. Det flotteste ved hotel Bellagio er dog hotellets springvand, som er flot kunst med vand og musik. Springvandet er ofte beskrevet som den bedste gratis seværdighed i Las Vegas.

New York New York Hotel i Las Vegas ligger på The Strip og fremstår som New Yorks skyline, komplet med Brooklyn Bridge og Frihedsgudinden. New York New York Hotel har også et meget stort indendørs tivoli med en kæmpe rutschebane, som kører i og omkring hotellet.

 

Seværdigheder, attraktioner og oplevelser i USA

USA er en hastigt voksende feriedestination for danskerne, og flere og flere danskere vælger hvert år at rejse over atlanten og opleve det forjættede land - USA.

Og det er ikke uden grund, for USA bugner med spændende oplevelser og verdenskendte seværdigheder. Mange af de helt store seværdigheder i USA kender vi alle fra filmens verden.

Her på siden samler vi masser af seværdigheder, attraktioner og oplevelser i USA - lige til at plukke af, når du planlægger din egen tur til USA.

Seværdighederne i USA har vi inddelt i stater, så du nemt kan få et overblik over mulighederne i netop det område, som din rejse til USA går til.