Bed and Breakfast Østjylland

I stuehuset er der 4 store værelser samt bad/toilet, med i alt 8 senge, hvor der tilbydes Bed & Breakfast. Der er 2 renoverede lejligheder i den gamle vandmølle fra 1700-tallet med plads til max. 6 personer i hver og med alle moderne bekvemmeligheder.


Tarskovvej 1, Tåstrup
8462 Harlev

Tilbud på overnatning østjylland

Find en billig overnatning østjylland og spar op til 78%!

Søg tilbud på overnatning ved en prissammenligning fra mere end 200 udbydere.

Bed and breakfast 'Bag Roserne' har en beliggenhed tæt på skov, strand og Århus midtby. Lejligheden er ny-renoveret og beregnet til 4 til 5 personer. Der er eget bad/toilet og køkkenhjørne.


Ellemarksvej 1
8000 Aarhus C

Er du til natur skønne omgivelser, men ønsker at bo tæt på Århus er Gråmøllegården stedet til den perfekte overnatning eller ferie.


Gråmøllevej 2
8520 Lystrup

I rolige omgivelser i umiddelbar nærhed af skoven ligger 2 små lækre huse til udlejning. Skovvej ligger ca. 20 min. gang fra den gamle købstad Randers med dens mange seværdigheder. Morgenmadspakke tilbydes for kr. 40,00 pr. prs. pr. dag. Kaffe og te er til disposition


Skovvej 22
8940 Randers

Skyggerslund er et Bed & Breakfast tæt på Horsens. Der er under 15 min. kørsel fra Horsens, E45 og Vestvejen. Vi tilbyder overnatning og evt. morgenmad i dejlige værelser, rolige og naturskønne omgivelser med have, skov, søer og marker - og med langt til naboerne.


Skovhusvej 20
8762 Flemming

Vi udlejer 2 lyse røgfrie dobbeltværelser i Stensballe/Horsens med egen indgang og fælles badeværelse med det andet værelse. Der er udsigt fra værelserne over Stensballegaard Golfklub. Vi udlejer også 1 dobbeltværelse med egen indgang og eget toilet og bad. Fra dette værelse er der udsigt til haven, fiskedam og stor sydvendt terrasse.


Charlotteparken 34
8700 Horsens
Vi kan tilbyde 2 skønne ferielejligheder i træhus lige midt i en Naturperle af fredet bøgeskov, men stadig kun 3 km. fra Vejle Gågade.
Højenskovvej 310
7100 Vejle

Skovlyst Bed & Breakfast ligger i Skovgade, en del af den gamle hærvej, der løber gennem det centrale Jelling. Her findes et 2 personers værelse og to 4 personers familieværelser. Alle med adgang til bad, toilet og tekøkken.


Skovgade 8
7300 Jelling

Hyggeligt bed and breakfast ved Vejle Fjord i Danmark. Bo billigt og bekvemt hos kunstner Pia Hede. Bo midt i Jylland - centralt i forhold til spændende udflugter rundt i landet. Idyllisk beliggende tæt ved skov og strand og kun 1 km fra Vejle city. Gratis trådløst Internet i hele huset, når du medbringer egen laptop. Gode parkeringsforhold.


Ibæk Strandvej 80
7100 Vejle

Hornumvej 1
8783 Hornsyld
Munkebjerg Bed & Breakfast tilbyder værelser, studios og lejligheder med fælles eller privat badeværelse. Alle værelser er røgfrie, har satellit TV, fri WIFI.
Skovbyvej 56
7080 Børkop

Vi råder over enkelt, dobbelt og fler-sengs værelser, alle med trådløst internet. Vores værelser er gennemgående store, så extra opredninger er muligt. Det er også muligt at få serveret morgenmad i værelserne hvis det ønskes.


Thorsøvej 87
8882 Fårvang

Juelsminde Vandrerhjem og Bed and Breakfast ligger i hjertet af Juelsminde by, tæt havnen og marinaen, med direkte adgang til stranden. Vi har værelser fra 1 - 6 personer. Der er nye fælles bad og toiletfaciliteter, TV-stue, fælleskøkken og adgang til dejlig terrasse.


Rousthøjs Alle 1
7130 Juelsminde

BB-Hotel AArhus tilbyder overnatninger til rimelige priser, og i skønne omgivelser. Morgenmad er altid inkluderet, og der er gratis WiFi og gratis parkering ved hotellet.


Marselisborg Havnevej 20
8000 Aarhus

BB- Hotel Vejle er et selvbetjeningshotel med en rigtig god placering i hjertet af Vejle! Dit hotelophold er med fri morgenmad, Wifi, kaffe og te!


Orla Lehmannsgade 5
7100 Vejle
Unikt Bed&Breakfast i Randers SV , 800m fra motorvej E45. Gratis parkering. Herling og billig overnatning.
Hadstenvej 18
8940 Randers SV
Romantisk B&B for naturelskere i nybygget længe til landsted.
Overbyvej 13
7130 Juelsminde
Vi har en dejlig lejlighed på 1. sal på 40 kvm. med thekøkken med plads til 4 personer. Seperat bad og toilet i grundplan.
Terp Skovvej 7
8860 Ulstrup
Mulighed for privat indkvartering i et lyst 16 m2 stort værelse i en lejlighed på 4. sal. Boligen ligger centralt i det populære latinerkvarter tæt på cafeér, Domkirken, Århus Teater, Musikhuset og Aros.
Borggade 16, 4. th
8000 Århus C

2 værelse helt centralt i Århus. Trafiksvag gade. Nyindrettet lejlighed med klassiske møbler.


Norsgade 19
8000 Århus C
Vores bed and breakfast er beliggende tæt på Universitetet, Aarhus Uni.hospital, IT-byen og alle virksomheder og uddannelsesinstitutioner i Århus Nord.
Islandsgade 5
8200 Århus N
Charmerende, romantiske værelser i Det hvide Hus, som er en smuk, istandsat, gammel villa ved Juelsminde. De lyse værelser er nostalgisk indrettede, i nordisk stil, med gamle ting og møbler.
Barrit Langgade 175
7150 Barrit
Gården Katholt er naturskønt og fredeligt beliggende i idylliske, romantiske, nostalgiske omgivelser ved Juelsminde.
Gramtangevej 3
7150 Barrit

Der er fælles tekøkken og en stor opholdsstue med TV, Wii, Internetforbindelse, andre spil, mulighed for at låne DVD-film, brændeovn mm. Der er helt nyrenoveret, topmoderne badeværelse med brus/massage alt sammen til fri afbenyttelse.


Hvidbjergvej 8, Høll
7080 Børkop
Tæt på Randers. Dejlig lejlighed til leje for en overnatning, en weekend eller en uge.
Fredensgade 2
8870 Langå
Hos Fru Jensen ligger 200m fra Femmøller strand, ved foden af Mols Bjerges naturpark og 100 m fra Mols Kroen
Hovedgaden 10A, Femmøller Strand
8400 Ebeltoft
Lejlighed indrettet i dejlig lys kælder med egen indgang. Et værelse med dobbeltseng, spisebord og garderobe. Stort opholdsrum med Billard/Pool og TV.
Fåborgvej 27, Vorup
8900 Randers
Vi tilbyder udlejning af 6 nyindrettede lejligheder i naturskønne omgivelser.
Bottrupvej 42
8723 Løsning
Klintegården ligger 500 meter fra havet og 8 km nord for havnen i Grenaa. Kysten består af kalksandsten og stenstrand, lavt og dybt vand, gode og afvekslende fangstmuligheder.
Hjembækvej 54, Sangstrup
8500 Grenaa
Smukt beliggende hus i Brabrand vest, kun 7 km fra Århus centrum og 2 km fra motorvej E45. Vi kan tilbyde 2 helt nyindrettede værelser; et dejligt lyst dobbeltværelse med 2 enkeltsenge, og et stort og lyst familieværelse med dobbeltseng. De to værelser har fælles toilet og bad, samt fælles fuldt udstyret køkken.
Langdalsvej 23
8220 Brabrand
Vores bed and breakfast er et både hyggeligt og luksuriøst gæstehus beliggende i en patriciervilla fra 1922. Oprindeligt var denne patriciervilla en margarinefabrik, men en nænsom renovering igennem de sidste 10 år har løftet stedet op til en meget høj standard.
Boulevarden 6
8300 Odder
Gårdens 28 tdr. land jord er forpagtet ud. Som gæst vil du have rig mulighed for benytte gårdens haver i form af frugthaven med de tre hængekøjer, og den lille terrasse med morgensol, Flagstanghaven med de forskellige siddegrupper, hængekøje og parasoller. Og ikke mindst ”sydhaven”, som har et mere vildt udtryk. Her er der gode muligheder for spille fodbold på den lille bane, nyde liggestolene, grille eller nyde et ”aftenbål” med snobrød, ved det lille bålsted. Denne have har frugtbuske og lidt vinstokke.
Bjerrevej 318, Bjerre
8783 Hornsyld
Ferielejligheden er indrettet i en af udlængerne med to værelser på 1. sal med tilhørende badeværelse. I stueetagen et lille (te)køkken med to kogeplader, mikroovn og lille køleskab.
Hedenstedvej 46
8781 Stenderup
Et sted i bakkerne på det nordlige Djursland ligger Gammel Mosegaard. Gammel Mosegaard er hjem for flere mennesker og dyr, og denne hjemmeside handler om dem.
Rævdalvej 6
8585 Glesborg
Hvis I efter en lang dag ønsker en nem levering af mad har Bed-and breakfast-Hejren et udmærket samarbejde med Byens Grill og Pizza i Hjortshøj. Bestil maden hos os, og vi sørger for at den når frem på det ønskede tidspunkt. Byens grill & Pizza i Hjortshøj er leveringsdygtig i pizza, burger, pita, salt, pasta, sandwich, durum, alm grill retter. De laver god mad.
Bendstrupvej 26
8530 Hjortshøj
Tåstrupgaardens Bed & Breakfast ligger på en historisk, idyllisk og stemningsfuld gård tæt ved sø og marker i den lille landsby Tåstrup ved Harlev. Vi byder på overnatning for turister, håndværkere, festgæster, vandrere, cyklister og andet godtfolk, der har ærinder i f.eks. Aarhus, Silkeborg eller Skanderborg. Vi har både værelser og tre lækre, nyindrettede ferielejligheder med køkken og bad. Vi har trådløst internet og tv på værelserne og rådgiver gerne om spændende turistmål i det østjyske. Velkommen!
Tåstrupvej 111
8462 Harlev
Tarskov Mølle, 13 km fra Århus, med bus nr. 55 lige til døren, tilbyder et af Danmarks absolut bedste bondegårdsferie og ferie på landet ophold. Beliggenheden lige uden for Århus i den smukke Århus Å-dal, med egne skove, søer og naturstier m.m. i et af Danmarks skønneste naturområder, er den helt perfekte ramme om en dejlig ferie på landet.
Bygvænget 2
8340 Malling
”Kalbakgaard” er en knap 100 år gammel fire-længet slægtsgård, som ligger i Sall, en lille hyggelig landsby, nær de smukke Frijsenborgskove og Frijsenborg Slot. Vi ligger centralt placeret i det naturskønne grønne hjerte lige midt i Østjylland.
Vestagervej 3, Sall
8450 Hammel
Vi glæder os til at byde dig/jeg velkommen. Vore værelser er lyse, nyindrettede og veludstyrede Vi lægger vægt på hygge, komfort og renlighed.
Østerhovedvej 21
7323 Give
Billig overnatning på Klingsbjerggaard. Vi ligger centralt i naturskønt område på solsiden af Vejle Ådal mellem Vejle og Billund. Fire værelser på loftet i stuehus, fælles køkken, fælles toilet, fælles bad, Toilet/bad i kælderen og toilet i gården. Seng, dyne, pude, sengelinned, håndklæde, TV, satellit, DVD, trådløs internet og internet cafe.
Vejlevej 50
7182 Bredsten
"Katholt" er en skøn perle, hvor man rigtig kan slappe af, i naturskønne omgivelser.
Gramtangevej 3
7150 Barrit
Vi glæder os til at byde Dig og din Familie hjertelig velkommen til et af Jyllands bedste Bed & Breakfast ophold, hvor hygge, komfort og renlighed har højeste prioritet. Vi lægger vægt på smukke og charmererende omgivelser, både i boliger og udendørs.
Ouskær 28, Andkær
7080 Børkop
Bed and Breakfast er indrettet med 1 enkeltværelse i stueetagen og 2 dobbeltværelser i overetagen. Det ene dobbeltværelse har eget bad og toilet, medens de andre 2 værelser har fælles bad og toilet i stueetagen. Der er et fælles køkken/opholdsrum med radio, fjernsyn, video og DVD afspiller samt forskellige spil. Køkkenet er meget veludstyret og har service til 5 personer.
Brøndsted Møllevej 106
7080 Børkop
Uanset årstid inviterer et ophold i Brejning altid til besøg i naturen. Fra Udsigten er der – som navnet antyder – en fantastisk udsigt over grønne marker, høje bøge og Vejle Fjord. Udsigten B&B er centralt placeret i trekantsområdet. Fra vores hoveddør mod Munkebjerg, Fredericia og Kolding er der et stort net af vandre- og cykelruter langt fra trafikerede veje.
Møllegårdsvej 9
7080 Børkop
Ferielejligheder i Kirkegade: Alle har eget toilet og bad. Prisen inkluderer sengetøj, håndklæder og morgenmad. Gratis parkering og internet.
Kirkegade 9
9550 Mariager
Ferie, miniferie, overnatning, bed & breakfast eller hotelovernatning på landet ved vandet 50 meter over havet i naturfredet område.
Herredsvej 2
8410 Rønde
Asgaard Bed & Breakfast byder vores gæster velkommen til 4 lyse hyggelige dobbelt værelser med fælles køkken og spiseplads, samt 2 bad og toiletter.
Aarhusvej 34, Ugelboelle
8410 Rønde
Lærkegården er dejligt beliggende mellem Randers og Hadsund. Gården er beliggende i meget naturskønt land- og skovområde på ca. 20 tønder land.
Frederiksbergvej 57
8983 Gjerlev
Velkommen til Det hvide anneks som ligger midt i det idylliske Djursland, hvor vi tilbyder bed and breakfast.
Østervangs Alle 80
8963 Auning
Fire værelser samt en svensk bjælkehytte i landlige omgivelser, nær havet og stranden. Kun to kilometer fra Hou Havn, med færgeafgang til Tunø og Samsø.
Toldvejen 19
8300 Odder
Lejligheden er på 80 kvadratmeter og består af forgang, spisekøkken, opholdstue, soveværelse og badeværelse. Der er udgang til en terrasse i haven med tilhørende gril. I køkkenet hvor der er plads til en middag for 4 personer, er der glaskeramisk komfur, opvaskemaskine samt service til 4 personer.
Blåhøj 26
7000 Fredericia
Vi lejer værelser ud alle ugens dage.
Fælledvej
7000 Fredericia
Bed and Breakfast beliggende tæt ved havet.
Rylevej 5
7130 Juelsminde
Vi har indrettet stueetagen i vores hus til 4 dejlige og lyse værelser. Vi udlejer efter ønske lige fra en dag til et år. Er du rejsende, udstiller, montør eller på ferie så kontakt os.
Grejsdalsvej 335 B
7100 Vejle
3 nye, røgfri dobbeltværelser, det ene med hems til 2 børn. Fælles opholdsstue og køkken med alle faciliteter
Høgsholtvej 186
7100 Vejle
Bo godt på Sleep-inn centralt i Vejle. Sleep-inn Vejle er en hyggelig renoveret ejendom med nyt toilet/bad, køkken og opholdsrum, som deles. På værelserne er fladskærms-tv & kabel-tv. Gratis trådløs internetforbindelse. Fri parkering.
Vesterbrogade 39
7100 Vejle
Haldrup er en lille hyggelig landsby ikke langtfra skov og strand. Der er natursti til Horsens som går gennem Stensballe skov og langs Horsens fjord en tur på ca. 12 km. Der er ca. 45 minutter kørsel til Århus og ca. l times kørsel til Billund og Legoland.
Møllebæk 30, Haldrup
8700 Horsens
Overnat på Bakkegaarden og vågn op til en fantastisk udsigt fra alle værelser ud over Horsens Fjord. - Du kan overnatte i renoverede værelser og benytte de nye badeværelser og nyt tekøkken.
Overmarken 1, Haldrup
8700 Horsens
Fra vores hyggelige værelser ved Femmøller Strand, er der ikke langt til områdets seværdigheder og smukke natur.
Hovedgaden 25
8400 Ebeltoft
Stedet med de mange muligheder, nær Ebeltoft - hvor strand, skov og mennesker mødes!
Vandkærsholmvej 2, Egsmark Strand
8400 Ebeltoft

Her har I mulighed for at bo i skønne omgivelser ude på landet, lige op af bondens marker og med kik til Kattegat kun få minutter fra herlig bade- og fiskestrand og godt 6 km til Ebeltoft.


Hovdigevej 20, Holme
8400 Ebeltoft
Vi tilbyder to luksus dobbeltværelser med stue og sovehems, tæt på skov og strand.
Sænkningen 3
8400 Ebeltoft
Stor dejlig lejlighed med stue, badeværelse, køkken, soveværelse og egen indgang.
Juulsbakke 5
8400 Ebeltoft
Et hyggeligt sted for hele familien i naturskønne omgivelser. De 2 lejligheder ligger Kun 200 m fra stranden. Der er 7 km til Ebeltoft by, hvor der er mulighed for at opleve de mange smukke bindingsværkshuse. Ebeltoft er rig på seværdigheder for enhver smag.
Strandvej 15
8400 Ebeltoft
Har du planer om at besøge Ebeltoft og mangler du og din familie et sted at overnatte? Vil du bo centralt i den gamle bydel tæt ved det gamle rådhus? Sætter du pris på hyggelige omgivelser og charmerende indretning? Prøv vores skønne Bed and Breakfast.
Overgade 11
8400 Ebeltoft
Lige midt på Samsø. Med nem adgang til alle øens seværdigheder. Tranebjerg Samsøs største by. Bo på vores dejlige værelser. Spis i vores hyggelige Familie Restaurant. Vælg fra vores store menu kort
Langgade 26, Tranebjerg
8305 Samsø
Det lille Hotel tilbyder overnatning i hyggelig røgfri villa, med gode busforbindelser til byen, skov og strand.
Oddervej 106
8270 Højbjerg

Ved overnatning på Bed and Breakfast, Kildehøjen 13 får du let adgang til mange attraktioner i Århus, Smilets By. Århus er en spændende lille storby. Du kan få et indblik i hvordan danskerne levede i gamle dage ved et besøg i Den gamle by. Århus er en by hvor både klassisk og moderne arkitektur er rigt repræsenteret.


Kildehøjen 13
8240 Risskov
Bed and Breakfast i Århus i ny tilbygning fra 2011 i forstaden Risskov. Dejligt indbydende stort lyst værelse med loft til kip,egen indgang og separat bad.
Kildehøjen 3
Risskov
Bed & Breakfast i Århus C. Billig overnatning. Lej en dejlig ferie lejlighed i hjertet af Århus C. ca. 80 kvm. Godt alternativ til hotel.
Thorvaldsensgade 11
8000 Århus C
Et-værelses lejlighed på første sal i byhus beliggende i hjertet af Aarhus. Egen indgang, eget badeværelse og thekøkken.
Møllestien 50
8000 Århus C
Gaden Møllestien er en lille pittoresk brostensbelagt gade i hjertet af Århus. Mange kalder det Århus smukkeste gade. Om sommeren blomstrer stokroserne om kap med slyngroserne op ad de små gamle huse med de sprossede vinduer og bindingsværk. De fleste af husene er fra cirka 1750, og hele gaden udstråler gammel charme.
Møllestien 53
8000 Århus C
Bo-tel KlodsHans er beliggende i Århus centrum. Bo-tellet har 3 hyggelige værelser foruden et lille køkken samt eget brusebad. Et lille toilet deles med værtsparret. Sengeplads op til 5 personer.
Brammersgade 64 st
8000 Århus C

Vi tilbyder overnatning i et meget roligt kvarter. Hos os få du din helt egen 40 m2 store lejlighed med egen indgang, køkken, stue, soveværelse og badeværelse. Der er gratis internet, kabel tv, stort nyt fladskærms tv, udgang til egen terrasse hvor du kan nyde en kop kaffe. - vi giver naturligvis kaffen, og der er også te, hvis du foretrækker det. I soveværelset er der behagelig dobbeltseng, og i stuen er der en sovesofa. Desuden er der to behagelige lænestole, bøger og magasiner, et lille arbejdsbord og der er naturligvis rent og pænt, når du ankommer.


Gørtlervej 77
8920 Randers
Kun 13 km fra Randers i mindre idyllisk landsby. Centraltbeliggende på djursland med kort afstand til mange seværdigheder samt gode parkeringsmuligheder.
Ternevej 5, Hørning
8900 Randers
Værelserne og ferielejligheden er placeret på to forskellige adresser i Kristrup, Randers.
Ellegårds Alle 3
8960 Randers SØ
Bed and Breakfast i dejlige omgivelser.
Nedre Vej 125
8930 Randers
Gunneruplund gård ligger på landet i naturskønne omgivelser, med egen skov og mose. Gården drives økologisk, med bl.a 40 h.a. planteavl, 6 h.a. skov og økologiske jule træer. Gården er omkranset af skov, hvor der er gode muligheder for leg for børn og barnlige sjæle.
Gunnerupmosevej 22
8900 Randers
Har du brug for overnatning, har jeg 2 dejlige værelser på 1 sal i et hyggeligt byhus i Randers midtby, med nyt badeværelse, nyt køkken samt egen indgang. Der er plads til 4-5 personer.
Nørrebrogade 10
8900 Randers C
Lejligheden består af to store, lyse dobbeltværelser, toilet og bad samt lille tekøkken.
Virringvej 11, Virring
8900 Randers

Hyggelig, nyrenoveret bed and breakfast lejlighed med to værelser, i et dejligt byhus i 8900 Randers Centrum. Tæt på kulturliv, spisesteder og seværdigheder. Vi har et dobbeltværelse med en dobbeltseng, og et familieværelse med 4 sengepladser.


Nørrebrogade 46
8900 Randers
 

Bed and Breakfast i Danmark

Bed and Breakfast Østjylland

Her på siden kan du finde Bed and Breakfast i Østjylland. Der er mange skønne Bed and Breakfast i Østjylland, hvor du kan overnatte på din ferie i Østjylland.

Find et østjysk Bed and Breakfast, der lige passer dig, enten ved at klikke på kortet, eller ved at kigge i listen nedenunder. 

Har du allerede besøgt et østjysk Bed and Breakfast, vil vi rigtig gerne høre om dine oplevelser der - klik blot på det Bed and Breakfast, du har besøgt, og skriv en kommentar - vi glæder os til at høre om dine erfaringer.

Hvorfor nøjes med små billeder og kort info om et Bed and Breakfast Østjylland, som du finder i brochurer og aviser, når du på vores side kan finde mange billeder og meget information omkring et muligt Bed and Breakfast i Østjylland. Du kan også gøre det, når det lige passer dig. Vores side er åben for søgning efter Bed and Breakfast i Østjylland døgnet rundt, året rundt. Vi har mange besøgende, som søger efter Bed and Breakfast Østjylland, så er du udlejer i Østjylland, kan du lave en gratis tilmelding af dit Bed and Breakfast i Østjylland. Se mere i menuen.