Bed and Breakfast Sjælland

Bed & Breakfast tæt ved centrum af København, gåafstand til seværdigheder.
Amagerbrogade 17
2300 København S

Tilbud på overnatning Sjælland

Find en billig overnatning Sjælland og spar op til 78%!

Søg tilbud på overnatning ved en prissammenligning fra mere end 200 udbydere.

Bed & Breakfast BONVIE er beliggende i en smuk bygning lige i centrum af København, på den berømte gågade "Strøget" med de mange modebutikker, cafeer og restauranter og diskoteker, lige ved Rådhuset og forlystelsesparken Tivoli, kun 5 minutters gang fra Hovedbanen, museer, badeland, parker, søer og havn.


Frederiksberggade 25 C, 2
1459 København K
Gården Engly er smukt beliggende med udsigt over Dybsø Fjord. Vi er en firelænget gård, beliggende i Vester Egesborg 10 km syd for Næstved, der har gennemgået en større renovation igennem de sidste 6 år.
Gadevang 23, Vester Egesborg
4700 Næstved

Velkommen til fredelige omgivelser i Herlev. Altid flotte rene værelser og altid optimal betjening. Gode parkeringsmuligheder, tæt på København.


Højderyggen 20
2730 Herlev

Miklagaard Bed & Breakfast ligger i de mest naturskønne og fantastiske omgivelser med Tisvildeleje skov og Tibirke bakker som nærmeste naboer.


Bækkebrovej 23, Tibirke
3220 Tisvildeleje

Beringgaard er en eksklusiv landejendom, der tilbyder B & B omgivet af den smukke Nordsjællandske natur. De individuelt indrettede værelser har gratis WiFi, opholdsområder og adgang til haven og terrassen, hvor du kan slappe af. To af værelserne deler en balkon.


Toftevej 70
3250 Gilleleje
Velkommen til Bed & Breakfast, Villa Snekkersten i Nordsjælland. Prøv et Bed & Breakfast ophold i Henriette Heegaards flotte og gennemistandsatte hus – snyd ikke dig selv for et ophold på Villa Snekkersten i Nordsjælland.
Strandvejen 114 A
3070 Snekkersten

Lille Gaucho er en Bed & Breakfast, men har mere at tilbyde end en seng og en morgenmad. Vi er parate til at modtage gæster for en enkelt nat, en hel weekend eller mere. Der er to soveværelser og et lille gæstehus. Der er også en festsal på 100 kvadratmeter.


Tornegårdsvej 2
3200 Helsinge

Første tiltag på Persillegaarden er bed & breakfast. Du kan overnatte enten i Karlekammeret (1 dobbeltseng), Pigekammeret (2 enkeltsenge) eller i Farmors stue (2 enkeltsenge). Her er mulighed for ro og afslapning, og derfor finder du hverken TV eller radio på gården.


Bundgarnet 17
4780 Stege

Rosengården ligger i landsbyen Føllenslev og tilbyder værelser samt studiolejligheder med udsigt til haven og gratis internetadgang. Studiolejlighederne på Rosengården omfatter tekøkken, spiseplads og eget badeværelse med bruser. Værelserne omfatter fælles badeværelse.


Kirkemosevej 13
4591 Føllenslev

Købmandsgaarden i Råbylille Strand på Møns sydkyst danner rammen om vores hyggelige bed & breakfast med 5 lyse værelser, hyggelig fællesstue med brændeovn samt et stort spisekøkken, hvor I har mulighed for selv at lave mad. Vi har også en stor og dejlig café-have, hvor I kan nyde eftermiddagskaffen, lege med ungerne eller bare slappe af.


Bundgarnet 18, Råbylille Strand
4780 Stege

Kirsten Piil Bed & Breakfast ligger lige ved Dyrehaven og bakken, i den nordlige ende af København. Værelserne er stilfuldt indrettet, nogle med eget badeværelse, og nogle med delte faciliteter. Der er gratis WiFi samt gratis te og kaffe og varm chokolade.


Dyrehavevej 65
2930 Klampenborg

Vi udlejer 2 lyse, charmerende, velmøblerede værelser i smukke og hyggelige omgivelser, tæt på skov og strand, og kun 1 min. gang til offentlige sandstrande.


Nordre Strandvej 38A
3000 Helsingør

Sweet & Coffee har et Bed & Breakfast på 1. og 2. sal i den gamle bagermester bolig.


Adelgade 48
4720 Præstø
I den gamle købmandsgård fra 1921 udlejes 4 store værelser med adgang til stort køkken/alrum med mulighed for selv at lave mad. Der er desuden fælles bad/toilet og tv-stue.
Thorsvej 14, Torkilstrup
4060 Kirke Såby
Hørhavegård er et økologisk landsted i fredet naturpark.
Hørhavevej
4250 Fuglebjerg
Kongsgård er en slægtsgård, der har været i samme families eje, siden den sidste stavnsbonde overtog stedet ved stavnsbåndets ophævelse i 1788. Under stavnsbåndet var gården underlagt Lerchenborg, ligesom de fleste andre gårde på Røsnæs og Asnæs.
Røsnæsvej 204
4400 Kalundborg
Billig overnatningsmulighed i hyggelig, veludstyret, separat bygning med egen indgang. Vores Bed and Breakfast er placeret i Kalundborgs sydlige del, nær industrivirksomhederne Novo Nordisk, Novozymes, Gyproc, Statoil, Asnæsværket, NKT, Pronova, Kalundborg Havn m.fl.
Gl. Hovvej 101
4400 Kalundborg
Holmehuset ligger for enden af Kåstrup Holmevej og er således ikke generet af gennemkørende trafik. Og da englodderne ligger op til det fredede område ved Saltbæk Vig, og da Skov og Naturstyrelsen har gennemført skovrejsning omkring os, har vi et utroligt rigt dyreliv udenfor vores vinduer.
Kåstrup Holmevej 23
4400 Kalundborg
I udkanten af Kalundborg (ca. 3 km til Kalundborg centrum) ligger Søndergaarden fra 1886. Her tilbydes overnatning/ ferieophold i vore lyse komfortable værelser. Vi har 4 afdelinger tilknyttet vores Bed & Breakfast.
Hovvejen 114
4400 Kalundborg
I vores bed and breakfast afdeling har vi 9 dobbeltværelser, 3 enkeltværelser samt et familerum ( 4-6 pers.) Alle værelser har clockradio og håndvask.
Grønsundvej 251, Damsholte
4780 Stege
Velkommen til Elsebeth og Tage på Bakkelund. Bakkelund er beliggende midt imellem Stege og Møns Klint i smukke omgivelser og med en fantastisk udsigt til Møns Klint samt vandkig til begge sider.
Dalsgårdsvej 2
4791 Borre
Cottage Farm is a wonderful old farmhouse, originally built by the Dutch in 1821. It has been beautifully restored and renovated. We have single, double, and larger family rooms.
Nordre Dragørvej 55
2791 Dragør
Myrehøj: Navnet stammer oprindelig fra dengang huset blev bygget i 1686 på en høj med udsigt over myren (mosen), der lå på den nord-østlige side af grunden. Myren/mosen blev drænet over de næste 100 år og blev således omdannet til byggegrund. Myrehøj er den eneste firelængede gård, der er tilbage fra den gang.
Vilhelmshøjvej 1
4593 Eskebjerg
Alle lejligheder/suiter har eget bad og minikøkken og er placeret med nem adgang til haver, marker og enge.
Sønderbyvej 29
4791 Borre

Dyp fødderne i Arresø. 2 enkeltværelser og 2 dobbeltværelser i Nordsjælland. Åben hele året.


Irisvej 4, Ramløse
3200 Helsinge

Skønt beliggende B&B, med plads til 7 personer. Vi bor fem km uden for Næstved tæt på mange naturoplevelser og attraktioner. Mulighed for leje af kajak og cykler samt swimmingpool.


Borupvej 21
4700 Næstved
Overnat i et dejligt, stort, nyindrettet værelse i en privat lejlighed og nyd den hyggelige og hjemlige atmosfære!
Vigerslevvej 338, st th
2500 Valby
Frb.Feriebolig/ Det Gule Gæste Hus,består af to seperate værelser med to seperate senge og indbygget skabe. Begge værelser har en dejlig udsigt til haven og er i fredelige rolige omgivelser.
Oscar Ellingersvej 8
2000 Frederiksberg
Ørninges Bedste Bed and Breakfast. Familievenlig Bed and Breakfast på 75 kvdr. m. Der er eget køkken og WC. Dejlig have med grill, havepejs og sandkasse.
Ørningevej 10
4140 Ørninge
En lille lejlighed beliggende i Storkøbenhavn - Ishøj. Indbefatter bad og toilet, tekøkken og et værelse med 2 enkeltmandssenge samt fjernsyn.
Køgevej 209
2635 Ishøj
Bed & Breakfast i selvstændigt anneks opført 2003. Egen indgang og direkte adgang til terrasse. Lyst og venligt og opvarmet med gulvvarme.
Strandvejen 81
4600 Køge
Bo i smukke og rolige omgivelser midt på Frederiksberg. 1 stort værelse med eget bad og tagterrasse midt i Den hvide landsby.
Lighedsvej 13
2000 Frederiksberg
Dejligt lyst dobbeltværelse midt i Præstø - tæt på havnen, butikker, restauranter og strand.
Adelgade 56, 1.tv.
4720 Præstø
The B&B-House is an affordable accommodation in Karlstrup, a village between Karlslunde and Solroed villages, near Copenhagen (30 km), Roskilde (16 km), Koege (14 km) and Koege Bay Beach (2.5 km).
Krogen 3, Karlstrup
2690 Karlslunde
Her kan du bo midt i byen og samtidig i rolige og grønne omgivelser i et af Københavns ældste villakvarterer.
Bjørnsonsvej 9
2500 Valby
Vi udlejer 2 hyggelige ferielejligheder på vores bondegård. Gården er beliggende i dejlig natur og rolige omgivelser uden trafik tæt ved Møns Klint og Liselund Park.
Lilleskovvej 2, Sømarke
4791 Borre
Vi bor midt i det Mønske bjerglandskab, med panoramaudsigt over Østersøen og 3 min. til Møns Klint og GeoCenteret.
Busenevej 64, Busene
4791 Borre
Vi har 10 gode dobbeltværelser med separate senge, flere med privat bad. Bar med billard, dart og andre spil. Vi har fine bade og toiletforhold, stor hyggelig opholdsstue med brændeovn, hvorfra der er udgang til terrasse og have med en skøn udsigt til både Hjelm bugt og Fakse bugt samt en fantastisk solnedgang.
Klintholm havnevej 4, Magleby
4791 Borre
Gården ligger i nærheden af Møns Klint og Liselund Park i et landligt og børnevenligt område.
Sømarkevej 36
4791 Borre
Møn er det ideelle udgangspunkt for en ferie i Østdanmark. Her har du klinten, badestrandene og øens enestående natur lige uden for. Samt København og Sjællands seværdigheder indenfor en times kørsel Bon Bon land, Knuthenborg Park og meget mere.
Kirkebakken 39, Elmelunde
4780 Stege
Frisk havluft … den blide lyd af brændingen … “i skovens dybe, stille ro”… indbydende morgenmad med frisklavet kaffe … et køligt glas vin…Det er, hvad vi kalder “Life. Unplugged.”
Rytsebækvej 17
4780 Stege
Nyord BB har til huse i en ældre charmerende gård i et hyggeligt landsbymiljø omgivet af naturskønne engarealer.
Aksvej 8, Nyord
4780 Stege
Smedegården (Den gamle gård i Pollerup) er en 4 - længet , 200 år gammel bindindgsværksgård, beliggende på Østmøn, i en lille Landsby med gadekær. Vi har en lejlighed på 138 m² til udlejning
Pollerupvej 25
4780 Stege
To hyggelige værelser i selvstændigt hus. Flot badeværelse, tekøkken, opholdsstue i hele loftetagen. Lukket gård og stor have kan benyttes. Tæt ved skov og Møns bedste badestrand.
Ulvshalevej 90
4780 Stege
Møn er et af de smukkeste steder i Danmark. Selvom øen kun er 240 km2 stor, er her stort set alle typer af dansk natur, lige fra de store kalkklipper på Møns klint til moser, overdrev, skove, endeløse sandstrande mv.
Søndersognsvej 110, Svendsmark
4780 Stege
Tæt på Møns sydvendte strand ved Råbylille og lige op til cykelruten Østersøruten, ligger vores smukke gamle købmandsgård.
Bundgarnet 18, Råbylille Strand
4780 Stege
2 dejlige lyse nyistandsatte værelser på 26m² med fælles fuld udstyret køkken. Værelserne er velegnet til familier med børn. Hyggeligt renoveret bondehus, 1 tdl. have med gode legemuligheder, 2 store terrasser med udsigt til mark og lille skov.
Lundby Hovedgade 139
4750 Lundby
Rævehøjgaard er stedet, hvor man kan slappe af og opleve en overnatning eller en miniferie, med en unik beliggenhed, privat strand og med naturbeskyttelsesområder som nabo.
Dybsøvejen 29, Svinø Strand
4750 Lundby
3 værelser (nye senge) opredt som enkelt- eller dobbeltsenge, fuldt udstyret køkken, fælles bad og toilet med vaskemaskine. Adgang til stor have. Egen indgang. TV, radio og trådløs internet, barnestol og babyseng forefindes.
GL SKOLEVEJ 19
4733 TAPPERNØJE
Anni Andersen B&B er placeret i det centrale Haslev med direkte adgang til forretninger, restauranter og tæt på stationen. Inden for få minutters afstand findes rigt forretningsliv og dejlig natur med godserne Bregentved og Gisselfeld samt udflugtsmålet Villa Gallina.
Jernbanegade 20
4690 Haslev
Denderuphus er et bindingsværtshus som ligger i naturskønne omgivelser lige op til skoven og åbne marker mellem Haslev og Rønnede. Vi har 4 dobbeltværelser med mulighed for ekstra opredninger. Der er også mulighed for servering af morgenmad.
Denderupvej 32, Vester Egede
4690 Haslev
Holmegaard Bed & Breakfast kan tilbyde 4 lyse og letmøblerede dobbeltværelser på 1. sal. 2 badeværelser og et tekøkken med køleskab, kaffemaskine og elkeddel til fælles brug. Der er TV og adgang til Internet på alle værelser. Stor parklignende have i engelsk stil.
Kildegårdsvej 37
4684 Holmegaard
Landbrugsdriften ophørte i 70érne. Gården er bygget af kridtsten, som er savet ud afStevns klint.Til gården hører en stor gammel have omkrandset af et stengærde.
Haervejen 24
4660 Store Heddinge
Casa Bétula I vores hus, bygget i 1995, har vi indrettet 2 værelser med fælles bad, hvoraf det ene har balkon med enestående udsigt til Vemmetofteskovene. Begge værelser har TV. Huset er beliggende tæt ved Faxe Bugt og Østersøen med skov og strand få hundrede meter fra huset. Stedet er meget velegnet til vandre-og cykelture.
Hestehavevej 5B
4654 Faxe Ladeplads
Alle gæster har eget tv, adgang til web-computer i fællesrum til tjek email, adgang til stort køkken med Komfur, mikroovn & køleskab . Øl & vand kan købes her eller medbringes
Ringstedvej 503
4632 Bjæverskov
Værelse eller ferie lejlighed. Besøg det dejlige ferie miljø i solrige Rørvig.
Toldbodvej 48
4581 Rørvig
På Rotoftegaard har vi 2 værelser – også kaldet Erik & Idas værelse. Vi har desuden annekset som er et familierum som ligger i en selvstændig længe med eget badeværelse, et lille tekøkken med køleskab og tv.
Klintvej 135
4500 Nykøbing Sjælland
Bøsserup Gamle Skole er på 2 etager med et samlet areal på ca. 300 kvm.
Bøsserup Huse 1
4500 Nykøbing Sjælland
Merløsegaard Herregård kan dateres tilbage til år 1676 og er ideel til mindre kurser, selskaber eller gæster som gerne vil nyde et herregårdsophold i fred og ro og i pagt med naturen.
Stibjærgvej 34
4370 Store Merløse
Bed and Breakfast i Gørlev.
Korsbækvej 23
4281 Gørlev
Midt imellem Slagelse og Næstved, med åbne marker, hvor der er højt til himlen, frisk luft og masser af landlig charme, ligger et lille husmandssted, som råder over 5 lyse, nyistandsatte (1.april 2007) dobbeltværelser.
Sønder Jellingevej 12
4261 Dalmose
”Foldeledshuset” er et dejligt beliggende hus på marguerit-ruten i udkanten af skoven kaldet ”Dyrehaven” tæt på Tystrup-Bavelsesøerne.
Rejnstrupvej 3
4250 Fuglebjerg
Mangler du et hyggeligt sted at sove i forbindelse med ferie, udflugt, weekendophold eller er du håndværker og arbejder langt hjemmefra, så tilbyder vi overnatning i rolige omgivelser med udsigt til marker, sø og skov. Bed and Breakfast dog uden morgenmad, men med eget køkken incl. kogeplade og køl.
Dyssevej 22
4180 Sorø
Overnatning imellem Sorø og Ringsted, i veludstyret lejlighed, kun 10 minuters kørsel fra Sorø og 5 minutters kørsel fra motorvejsafkørsel 37 på E20 ved Sorø, 15 minutters kørsel fra Ringsted, 20 minutters kørsel fra Slagelse.
Højbjergvej 13
4180 Sorø
Krogagergård er en økologisk gård med masser af dyr, marker og egen Gårdbutik. Her opdrætter vi kreaturer, får, lam og frilandsgrise. Vi har forskellige kæledyr, og gården ligger skønt med det åbne landskab omkring, hvor der er et rigt dyreliv. Vores kød forarbejdes på gården af egen Slagter, og markerne leverer grøntsager, korn til mel og foder til alle dyrene.
ØRNEKILDEVEJ 22, V. GYRSTINGE
4173 FJENNESLEV
Korshøjgaard er placeret højt, så vi har den dejligste udsigt over marker og mose. Tæt på os har vi Susåen, hvor der er mulighed for anoudlejning eller bare at sidde og nyde den fantastiske natur med det rige fugleliv.
Birkevangen 19, Trælløse
4160 Herlufmagle
Ferielejlighed/værelser til leje i idyl i Kimmerslev ved Borup. 2 dobbeltværelser.
Dyndetvej 4
4140 Borup
Ægte landidyl nær gode spisesteder, historiske seværdigheder, spændende handelsmuligheder, lille hyggelig havn - beliggende i et af Danmarks smukkeste naturområder. Grill aftensmaden ved den store terrasse. Nyd stilheden på den dejlige naturgrund. Snup en tur på fjorden i vores båd. Gå ture langs Roskilde Fjord.
Ved Diget 7 - 9, Skuldelev Strand
4050 Skibby
Agnæsgaard ligger midt I den lille hyggelige og idylliske landsby Sønderby overfor gadekæret, lige ved Sønderby Kro og HT stoppestedet.
Skovvejen 17
4050 Skibby
Nyd den hyggelige atmosfære i BB-Albertine og føl jer hjemme i den store stue med fritlagte bjælker og en unik stenovn. Albertine er smukt restaureret i 2010 og danner en velfungerende enhed sammen med det stråtækte hovedhus, således at stemningen og atmosfæren på den gamle gård er bibeholdt.
Nørregade 5
4030 Tune
Nyrenoveret smuk rustik ferielejlighed, feriebolig, bed and breakfast beliggende på gård i nordsjællands smukkeste natur ved Bastrup sø, 25 minutters kørsel til København
Undinevej 22, Ganløse
3660 Stenløse
Brogaard Bed & Breakfast ligger centralt mellem Hillerød og Roskilde med 35 km. til Københavns centrum. En stor gammel have omgiver Brogaard og værelserne har udsigt til skov og marker.
Roskildevej 16, Jørlunde
3650 Ølstykke
Villa Bakkely er indrettet i en gammel villa i hjertet af Frederikssund. Vi råder over 7 dejlige røgfri dobbeltværelser, en hyggelig morgenmads-café og en skøn, romantisk have.
Roskildevej 109
3600 Frederikssund
Ryethøjgård ligger i Værløse, fuldkommen diskret og ugeneret i landlige omgivelser, og så alligevel kun 16 km fra København. Stedet er en lise for sjælen, her er ingen støj og larm, kun fuglenes kvidren og rådyrenes brølen.
Ryethøjvej 9
3500 Værløse
Egen anneks tæt ved alting i Nordsjælland. 2 værelses separat anneks på 50 m2 på 1. sal, med køkken, bad og terrasse, i naturskønt område.
Krogenbergvej 6, Nyrup
3490 Kvistgård
Centralt i Hillerød . Slotsarkaderne er vores nabo. Frederksborg slot og den smukke Barok have er inden for 5 min gå afstand.
Fredensvej 12
3400 Hillerød
I Rose-House tilbyder vi overnatning i lejligheden på 1. sal. Består af 3 store værelser med direkte adgang til køkken/alrum og toilet/bad. Alle værelser har eget TV med DVD og gratis Wi-Fi trådløs Internet opkobling.
Tornskadevej 5
3400 Hillerød
Hammersholt B&B tilbyder 1 eller 2 senge i en charmerende og ny bjælkehytte i perfekt stand, der ligger unikt placeret i naturskønne omgivelser. Med sin beliggenhed i den lille landsby Hammersholt tæt på Kongevejen og Hillerødmotorvejen er boligen hurtig og enkel at finde vej til.
Hammersholt Byvej 28
3400 Hillerød
300 meter til sandstrand. 500 meter til Hundested Havn. 70 Km til København. Der er ½ times togdrift til København.
Mågevej 10
3390 Hundested
Slægtens Minde er en feriebolig i Hundested. Huset er et hyggeligt bindingsværkshus fra 1787, møbleret med ældre møbler. Originale dørkarme 170 cm høje.
Niels Hansensvej 10
3390 Hundested
Møblerede værelser eller ferielejligheder udlejes på dag eller ugebasis - til feriegæster - weekend-ophold - på hverdage for udstationerede ansatte
Byvej 24, Meløse
3320 Skævinge
Velkommen til Arresøvejens Bed & Breakfast. Vi glæder os til at tage imod jer på Pilegården, - en mindre gård på bredden af Arresø. Med 45 km. til København, 12 km. til en af Danmarks bedste badestrande og tæt på indkøbsmuligheder har I det hele indenfor rækkevidde.
Arresøvej 8, St. Lyngby
3310 Ølsted
Her i Annekset har du /I mulighed for at holde ferie i flere uger men også gerne en enkelt overnatning. Annekset indeholder 1stue med lille køkken, der er en dobbelt sovesofa her i stuen.der er et dejligt badeværelse og et soveværelse med dobbeltseng. Så her er plads til 4 personer der forefindes en baby seng
Ellevej 114
3300 Frederiksværk
Hver morgen er der friskbagt brød, kaffe, hjemmelavet syltetøj , forskellig slags frugt.
Gilbjergvej 1
3250 Gilleleje
3 dobbelt-værelser — Det Gule - Det Blå - Det Grønne - på 1. sal i charmerende ældre hus. To altaner på første sal, og een terrasse i haven. Egen indgang. Fælles køkken med køleskab, mikrobølgeovn, kogeplader og kaffemaskine. Desuden badeværelse. Mulighed for ekstra opredning i det gule og det blå, henholdsvis 2 senge og 1½-mandsseng. Weekend-barneseng kan lejes. Højstol til rådighed.
Gilleleje Hovedgade 32
3250 Gilleleje
Jættegården B&B er en nyrestaureret bondegård omgivet af stilhed, ro og en dejlig natur. Jættegården ligger ude på landet men dog alligevel kun 6 minutters kørsel fra Gilleleje by, 2 minutter fra stranden, og bare 45 minutter fra København.
Helsingevej 40, Smidstrup Strand
3250 Gilleleje
Vi har nok Gillelejes hyggeligste Bed & Breakfast med en skøn kombination af moderne komfort, rustik landlighed og gammeldags charme og så i gå- og kort cykleafstand til Gilleleje Centrum. Gården ligger helt unikt lige på grænsen af landet og den vestlige del af Gilleleje by. Ved den lille sø og et yndigt tehus er der en skøn udsigt over de åbne marker.
Graestedvejen 38
3250 Gilleleje
Udlejningen foregår i det tidligere stuehus på ca. 100 m2 og består af to værelser og en ferielejlighed. Til lejemålet hører hyggelig, solrig og ugenert terrasse med havemøbler.
Tibirkebro 17
3220 Tisvildeleje
I middelalderen var der omkring Tisvilde by frodige skove, og god landbrugsjord. Men skovene blev fældet, og det betød sandflugt, der hærgede gennem flere hundrede år og dækkede flere landsbyer og al den gode jord. Tisvilde klarede sig, fordi den lå i læ.
Haarlands Alle 12
3220 Tisvildeleje
Askemosegaard er en gammel gård, beliggende i Holløse i det dejlige Nordsjælland. Til gården hører 56 tdr. land med sø og mose.
Askemosevejen 34
3210 Vejby
Vi tilbyder 3 slags hytter. Her er lyst og venligt med bad TV og Internetadgang. Hyggelig hjemlig atmosfære. Tæt på offentlige befordringsmidler og tæt på Gilleleje og Helsinge med gode shoppingmuligheder
Rågelejevej 164, Rågeleje
3210 Vejby
Landejendommen drives økologisk og ligger 2 km fra Helsinge, idyllisk omgivet af skov og marker, hvor heste, får og kvæg græsser året rundt.
Kæderupvej 8
3200 Helsinge
Det lille Annex ligger lige i hjertet af Hornbæk og har åbent hele året. Fra Annexet er der kun 300 meter fra de bedste badestrande, butikker og restauranter og kun 50 meter til busstop. Der findes to lækre indrettede DB værelser, der deles om bad og toilet. Det ene værelse er med fuldt ekviperet køkken. Man kan bruge haven foran Annexet. Sengetøj og håndklæder findes på værelserne.
Granvænget 2
3100 Hornbæk
Hornbæk Bed & Breakfast er smukt beliggende i 3-4 minutters gå afstand fra by og strand. Vi tilbyder almindelig B&B ophold samt udlejning af vores faciliteter til dagsmøder eller udlejning af hele huset til ferie, familie kom-sammen o.l.
Skovvej 15 c
3100 Hornbæk
Anettes Bed and Breakfast is a private home located on the coastal road in Humlebæk near Louisiana Museum of Modern Art and in between Copenhagen and Helsingør, town of Kronborg Castle.
Gammel Strandvej 234
3050 Humlebæk
Familien Holst tilbyder en dejlig oplevelse på privat Bed & Breakfast i Kokkedal, med adgang til have og dejlig swimmingpool, til en højst overkommelig pris.
Bygvænget 827
2980 Kokkedal
Bed & Breakfast Rosa er for dig der ønsker at bo tæt på by og strand. Husets 1.sal er indrettet til Bed & Breakfast og er adskilt fra den private afdeling.
Gladsaxevej 20
2870 Dyssegård
Har I brug for overnatning i forbindelse med forretninger, eller er familien kommet på besøg, så har vi 4 værelser, der er smagfuldt indrettet kun 15 min kørsel fra rådhuspladsen.
Søborg Hovedgade 75
2860 Søborg
Lej en dejlig minilejlighed til max 3 pers. i en villa ca. 15 minutter fra Københavns centrum. Lejligheden er med egen indgang og eget bad, TV, CD-anlæg, Internetadgang og egen have. kan lejes i enkelte dage såvel som hele uger.
Grønnemose Alle 107
2860 Søborg
Vi udlejer værelser på dag- og ugebasis. Der er i tilslutning til værelserne et flot køkken og perfekte badeværelser. Alle værelserne er med egen indgang. Der er kabel-tv på værelserne, samt der er adgang til haven.
Rensdyrvej 7
2860 Søborg
15 min. fra Københavns centrum Lej en ferielejlighed eller et værelse i villa nær København i rolige omgivelser.
Holmevej 77
2860 Søborg
Alle værelser er lyse og nyistandsatte. Beliggenheden er vidunderlig: I bunden af en lille lukket vej ind til Dyrehaven, som fortsætter til badestrandene langs Øresund.
Landmålervej 10
2800 Lyngby
Acacia House tilbyder 3 hyggelige og pæne dobbeltværelser, med adgang til en afskærmet have bag huset, i et roligt boligområde. Alle værelser er med blødt bomuldssengetøj og håndklæder, spejle, hårtørrer, radio og trådløs internetforbindelse.
Rybjerg All 42
2730 Herlev
Når man drejer væk fra Motorvej ved afkørsel 30, og drejer mod Karlstrup, så er man på landet. Det forestiller man sig ikke når man lige har suset nede på motorvejen.
Brændmosevej 18, Karlstrup
2690 Karlslunde
Bed & Breakfast Home ligger i Solrød ved det naturskønne Køge Bugt kun ca. 30 km fra Københavns centrum, og tæt på de gamle købstæder Køge and Roskilde, hvor du kan opleve både Roskilde domkirke og Vikingeskibsmuseet.
Spurvevej 4
2680 Solrød Strand
Har du brug for en overnatning i dejlige omgivelser er muligheden her. Metavang 12 ligger 2 minutter fra Greve S-togsstation – herfra 20 minutter til København og 15 minutter til den gamle købstad Køge eller Roskilde, 800 meter til Køge Bugts bedste badestrand.
Metavang 12
2670 Greve
Værelsesudlejning på dags- eller ugebasis i lyse og rolige omgivelser 15 min. fra centrum af København.
Vesterkærsvej 28
2650 Hvidovre
Skovgaarden kan tilbyde overnatning, nær København, til håndværkere og private. Te-køkken, TV og toilet/brus. Fri parkering tæt på værelserne.
Torslundevej 120, Torslunde
2635 Ishøj
Du kan ringe og bestille værelse på telefon.
Lille Bygade 14
2635 Ishøj
Der er to dobbeltværelser på henholdsvis 26 og 17 kvm. På dobbeltværelserne er der mulighed for ekstraopredninger. Endvidere er der et enkeltværelse på 12 kvm. Værelserne er helt nyindrettede 2011.
Herstedøstervej 50
2620 Albertslund
Den Gamle Købmandsgård i det idylliske, landlige Bregnerød danner ramme om Farum Bed & Breakfast, og ligger et par minutters gang fra det i gastronomiske kredse kendte Bregnerød Kro.
Bregnerød Byvej 17
3520 Farum
Vi glæder os til at byde dig velkommen til et dejligt ophold i en af vore 3 lejligheder i Hjørnegaard Feriebolig i København. Her er muligheden for en storbyferie og så alligevel bo afslappet i en gammel stråtækt gård fra 1760, beliggende i landlige omgivelser i den gamle landsby Tømmerup midt på Amager.
Tømmerupvej 52
2770 Kastrup
BB-Hotel Kastrup er beliggende nær ved Københavns lufthavn Kastrup, Øresundsbroen og motorvej E20 Københavns centrum, Metro, tog og bus forbindelser.
Kastruplundgade 13
2770 Kastrup
Vores B&B ligger på en stille villavej i et af Københavns ældste villakvarterer. Afstand til centrum med bil er kun 5 minutter. Offentlig transport findes lige rundt om hjørnet, og har afgang hvert 5. minut.
Bjørnsonsvej 5
2500 Valby
I vores store tofamiliehus i Valby udlejer vi tre store nyrenoverede værelser i stueetagen.
Ulriksdalvej 8
2500 Valby
We offer 3 nice doublerooms, each with two singlebeds that can be put together if you prefer.
Langagervej 10
2500 Valby
Hyggelig, ren, røgfri velindrettet, lejlighed beliggende på stille villavej i Valby udlejes. Lejligheden består af 2 separate værelser, køkken og bad. Lejligheden er beliggende på 2. sal i det hus, hvor jeg selv bor på 1. sal.
Vestre Alle 3
2500 Valby
Dortes Bed and Breakfast is offering nice and comfortable accomodation quietly situated only 10 minutes by bus from central Copenhagen. Enjoy your stay in Copenhagen the inexpensive and comfortable way.
Dronningensvej 19
2000 Frederiksberg
We offer in the central Amager a first class guesthousing.
Volosvej 15
2300 København S
Amager bed and breakfast i København befinder sig på den østlige del af Amager, tæt på Metroen, Amager Strandpark, lufthavnen,Bella Center og motorvejen.
Engvej 116
2300 København S
Vores B&B er en renoveret bungalow fra 30erne. Huset ligger på krydset af en central vej og en villavej med murermestervillaer, bungalows og legende børn på vejene.
Slotsherrensvej 19
2720 Vanløse
BedAndBaths beliggenhed er på en central vej med hensyn til transport, men samtidig en fredelig villavej uden generende støj.
Fossgårdsvej 11
2720 Vanløse
Bed and Breakfast beliggende i Vanløse tæt på København.
Eriksholmvej 28
2720 Vanløse
Stille og roligt kvarter 5 km. fra centrum, 10 - 15 min. med bus, metro eller bil. TV og køleskab på alle værelser. Gratis internetopkobling til egen computer.
Tornestykket 9
2720 Vanløse
Velkommen til PlaceToStay.dk. Et Bed & Breakfast kun ca. 10 -15 min. kørsel fra Københavns centrum. Værelse til udlejning i rolige omgivelser og tæt på grønne områder!
Bluevang Alle 5
2610 Rødovre
Vi glæder os til at se dig som gæst i vores dejlige, hyggelige hus på Hjortholms Alle 26 i København
Hjortsholm Alle
København
Vi tilbyder store værelser med plads fra 1, 2 til 6 personer. Fælles bad og toiletter, gæstekøkken med alt udstyr. TV på alle værelser. Vi er placeret centralt i København.
Røde Mellemvej 16
2300 København S
Royal Bed ligger på en blind, stille vej i et byggeforeningshus fra år 1900. Vores mini hotel ligger på de 2 øverste etager af huset med egen indgang. På hver etage er der 2 værelser som er fælles om bad/toilet. Der er adgang til et te-køkken som er udstyret med service, kaffemaskine, el-kedel og køleskab.
Badensgade 39
2300 København S
Centralt beliggende i latinerkvarter i gå-afstand til centrum. Gode indkøbsmuligheder samt mange spændende restauranter og cafeer. Fuld køkkenadgang. Fri kaffe/the.
Meinungsgade 4, 3
2200 København

Bo i hyggelige og naturskønne omgivelser i forbindelse med du skal opleve Roskilde eller København. Vi har to fuldt møbleret værelser med alle fornødenheder til at gøre dit ophold hjemmeligt. Og med en pris der er noget billigere end hotel.


Langagervej 19A
4000 Roskilde

Velkommen til CanTina B&B, som ligger på Christianshavn i Bådsmandsstræde 21. dvs. ultratæt på kanalen, volden, de brostensbelagte gader, cafeer og restauranter, Operaen, Christiania, Christiansborg Slotplads mv.


Bådsmandsstræde 21
1407 København K
Lille, hyggelig privat pension i nyrenoveret 1700-talshus i hjertet af København.
Torvegade 36
1400 København K
Overnatning i hyggelige, rolige omgivelser i privat hjem. Dobbeltværelser Enkeltværelse med mulighed for opredning. Alle værelser har adgang til toilet m. brus, køkken/ spisestue, fjernsynsstue, terrasse og dejlig have. Beliggenhed tæt på Køge Centrum, S-togsforbindelse til København. Ideelt for bilister, tæt på motorvej og gode parkeringsmuligheder.
Glentevej 7
4600 køge
Vi tilbyder overnatning i 2 hyggelige dobbeltværelser med adgang til fælles køkken og bad. Alt er nyt, da vi netop har totalrenoveret hele huset.
Strandvejen 87
4600 Køge
Stor, hyggelig, lys og venlig. Stueetagen i murermestervilla, med eget toilet og bad. Internetforbindelse, tv og radio, Køkkenskab m. service, køleskab, micro-ovn, el-kedel.
Gløerfeldtsvej 7
4600 Køge
Huset er 32 m2 og er indrettet med lille køkken til lettere madlavning, spiseplads, soveværelse til 2. Opholdsstue og bad/toilet.
Glæisersvej 13
4600 Køge
Velkommen til Hellestedet Bed and Breakfast i Køge - det hyggelige, lille sted for familien og den forretningsrejsende, hvor vi har sat fokus på overnatning med afslapning og velvære. Med Hellestedet har vi ønsket at skabe et sted, der giver vores gæster mulighed for at slappe helt af i fred og ro med den skønneste udsigt fra egen ugenert terrasse.
Havbovej 4
4600 Køge
Bed and Breakfast Køge tilbyder hyggelig overnatning i selvstændigt hus - med eget bad/toilet og te-køkken. Ugenert med egen indgang. - 34 m2- 3(4) personer. Bed and Breakfast i Køge Centrum,- tæt på torvet og S-tog mod København.
Strandvejen 20
4600 Køge
Køge Bed and Breakfast tilbyder overnatning i Køge Centrum, et stenkast fra S-toget. Det ideelle udgangspunkt for ture til København, Roskilde, Stevns og Møn.
Tårnvej 3
4600 Køge
Stort værelse i hotelstandard i charmerende nyistandsat byhus i gågaden i Roskilde tæt på Roskilde Domkirke og byens øvrige seværdigheder.
Skomagergade 10
4000 Roskilde
Bed and Breakfast Roskilde tilbyder overnatning i store, lækre, rene, lyse værelser/Ferielejlighed. Store dobbeltværelser i hotelstandard (23 m2 - 32 m2). Alle værelser har egen indgang, privat badeværelse og eget køkken/tekøkken.
Langagervej 19 A
4000 Roskilde

Dejlig ferielejlighed på 65 m2 + 15 m2 sydvestvendt altan på 1. sal af villa. Lejligheden, der er nyistandsat, har egen indgang og indeholder: Entre, badeværelse med toilet, håndvask og bruser samt trappe til 1.


Kalvehave Havnevej 7
4771 Kalvehave
Er du på udkig efter konferencefaciliteter? Søger du festlokaler? Eller måske locations til fotooptagelser? Leder du efter et lille listigt sted til et weekendophold? Eller charmerende omgivelser til en ferie ved Vordingborg og hele Sydsjælland og Møn.
Strandgaardsvej 8
4760 Vordingborg
Bed and Breakfast på Præstø.
Østerbro 8
4720 Præstø
Ejendommen Christinelund er beliggende i det idylliske Sydsjælland omgivet af mark, skov og fjord.
Christinelundsvej 36
4720 Præstø
Vi ligger på Marguerit ruten så det er i sig selv en dejlig tur.
Stavreby Strandvej 16
4720 Præstø
Beliggendheden er central med gå afstand til Præstø centrum og havnen som byder på dejlige resturanger. butiker, cafeer og ishus. Næbskoven lige ved, hvor man både kan cykle eller gå dejlige ture.
Hestehavevej 91
4720 Præstø
Stor, hyggelig lys opholdsstue med loft til kip og synlige bjælker. Tv med parabol, stereo-anlæg og internetforbindelse.
Kyse Markvej 12, Kyse
4700 Næstved
Anni og Knud Kjærgaard Hansen byder velkommen til Kysegård.
Kyse Bygade 9
4700 Næstved
I Kelstrup, ca. 2 km fra stranden og 9 km fra Slagelse, tilbydes i separat længe i smuk gård, der daterer sig til 1700-tallet, Bed & Breakfast i to nyrenoverede, dejlige værelser med dobbeltseng i det ene og to enkeltsenge i det andet. Mellem værelserne ligger stort fælles badeværelse.
Bildsøvej 81, Kelstrup
4200 Slagelse
Besøg en stråtækt idyl! Tag en overnatning - eller flere - i hyggelige omgivelser på det skønne Røsnæs 6 km nordvest for Kalundborg.
Kallerupvej 107
4400 Kalundborg
 

Bed and Breakfast i Danmark

Bed and Breakfast Sjælland

Her på siden kan du finde Bed and Breakfast på Sjælland. Der er mange skønne Bed and Breakfast på Sjælland, hvor du kan overnatte på din ferie på Sjælland.

Find et Bed and Breakfast, der lige passer dig, enten ved at klikke på kortet, eller ved at kigge i listen nedenunder. 

Har du allerede besøgt et Bed and Breakfast, vil vi rigtig gerne høre om dine oplevelser der - klik blot på det Bed and Breakfast, du har besøgt, og skriv en kommentar - vi glæder os til at høre om dine erfaringer.

Skal du til fest og står og har brug for leje af et Bed and Breakfast Sjælland? Vi har rigtig mange Bed and Breakfast annoncer oprettet og derfor også flere Bed and Breakfast på Sjælland. Det gælder blot om at kontakte udlejeren direkte, hvis du ønsker at leje. Det er efter vores mening meget nemmere at kontakte udlejeren direkte i stedet for at skulle bestille Bed and Breakfast Sjælland gennem et bureau. Vil du gerne have flere udlejninger af dit Bed and Breakfast på Sjælland? Det er gratis at annoncere hos os, så prøv at tilmelde dit Bed and Breakfast på Sjælland - du har ikke noget at miste.